Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «صدای ایران»
2024-05-04@19:05:12 GMT

جهان و طویل ترین پل هایش

تاریخ انتشار: ۹ مرداد ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۸۸۰۷۶۱۴

جهان و طویل ترین پل هایش

1- پل دانیانگ کانشان:
پل بزرگ دانیانگ کانشان که در کشور چین واقع شده، با ۱۶۴/۱ کیلومتر طول، طولانی‌ترین پل دنیا است. این پل دو شهر شانگ‌های و نانجینگ در کشور چین را به هم متصل می‌کند و یک در واقع پل راه آهن است که خط آهن سریع اسیر پکن-شانگ‌های از آن عبور می‌کند. این پل که در ژوئن ۲۰۱۱ افتتاح شده از آن زمان عنوان طولانی‌ترین پل دنیا را در کتاب رکورد‌های جهانی گینس دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



پل بزرگ دانیانگ کانشان یکی از بزرگترین پل های جهان
 
2- پل هنگ کنگ - ژوهای:
این پل و مسیری که آن را به جاده متصل می‌کند در مجموع ۵۵ کیلومتر طول دارد و هنگ‌کنگ را به شبه‌جزیره ماکائو و به شهر جوهای در خاک چین متصل می‌کند. این پل طوری طراحی شده که در مقابل زلزله و طوفان مقاوم است و برای ساخت آن حدود ۴۰۰ هزار تن فولاد به کار رفته است؛ با این میزان فولاد می‌توان ۶۰ برج ایفل ساخت.
 
حدود ۳۰ کیلومتر مسیر این پل از روی آب در دریای جنوب در دلتای رودخانه پرل (مروارید) می‌گذرد که ۷ کیلومتر آن مسیر تونلی است که در زیر آب ساخته شده و بوسیله دو جزیره مصنوعی به پل متصل شده است.

پل هنگ کنگ - ژوهای طولانی ترین پل جهان

 
3- پل بزرگ پکن:
پل بزرگ پکن هم با طول بیش‌از 48 کیلومتر همانند اکثر پل‌های طولانی دنیا، بخشی از خط قطار تندرو پکن – شانگهای محسوب می‌شود که در سال 2010 افتتاح شده‌است.
 
4- پل جدید یولانوفسک:
این پل هم روی رودخانه ولگا در روسیه کشیده شده تا شهر اولیانوفسک را به سمت شرقی استان اولیانوفسک وصل کند. پل با طول ۱۹٫۹۸ کیلومتر، دومین پل طولانی روسیه و یکی از طولانی ترین پل های اروپا است.

پل جدید یولانوفسک

 
5- پل پنانگ:
اگر این پل نبود هیچ وقت نمی توانستید از راه جاده ای خودتان را از مالزی به جزیره زیبای پنانگ برسانید. این پل دو مسیر رفت و برگشت دارد و در قسمتی از آن جایی مخصوص برای گرفتن عوارض از خودروهای عبوری قرار گرفته است. این پل با ۱۳٫۵ کیلومتر طول، طولانی ترین پل مالزی و چهارمین پل طولانی جنوب شرقی آسیا است.

پل پنانگ یکی دیگر از پل های طولانی جهان

 
6- پل جوبیلی پارک وی:
پل «جوبیلی پارک وی» یک جفت پل بتونی موازی است که ایالت های مختلف آمریکا را به هم وصل می کند. این پل حدود ۱۲ کیلوکتر طول دارد و در سال ۱۹۷۸ افتتاح شده است.

پل جوبیلی پارک وی

7- پل بیجینگ:
این پل بخشی از پروژه‌ی عظیم خط آهن تندروی پکن به شانگهای است. طول این پل 48,158 متر می باشد.
 
8- پل ساتوروف:
شهر ساتاروف روسیه پلی دارد که روی رودخانه ولگا کشیده شده و در زمان افتتاح در سال ۱۹۶۵ طولانی ترین پل این ناحیه بود. طول این پل حدود ۲۸۰۳ متر است و شهر ساتاروف در غرب رودخانه ولگا را به شهر انگلس در سمت شرق رودخانه وصل می کند.

پل ساتاروف طولانی ترین پل روسیه
 
9- پل Aizhai:
طولانی ترین پل جهان برای حل معضل ترافیک در یکی از استان های کوهستانی چین ساخته شده است که هزینه ای بیش از 170 میلیون پوند در بر داشته است. پل "Aizhai" به طور رسمی در مارس 2012 برای حل معضل ترافیک افتتاح شد؛ طول این پل بیش از 1176 متر است و ارتفاع آن به 336 متر می رسد.

پل Aizhai طولانی ترین پل جهان

10- پل کنفدراسیون:
در فصل زمستان گذشتن از روی این پل تجربه ای خاص و منحصربفرد است چون در این فصل از سال تنگه نورتامبرلند در کانادا کاملا یخ می زند. از این پل برای اتصال استان Brunswick و جزیره «پرینس ادوراد» استفاده می شود و زمستان ها لقب «طولانی ترین پل دنیا روی یخ» را می گیرد.
 

منبع: صدای ایران

کلیدواژه: هشتگ صدای ایران طولانی ترین پل پل بزرگ

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت sedayiran.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «صدای ایران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۸۰۷۶۱۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

طولانی بودن دوره تحصیل مضرات اجتماعی دارد

ایسنا/همدان امام جمعه همدان گفت: پیشرفت کشور در گرو علم است اما باید مبانی علم هم در آموزش مورد توجه قرار گیرد به طوری‌ که در حال حاضر نسل جوان تا ۳۰ سالگی باید به دنبال تحصیلات تکمیلی باشد که فرصت جوانی از دست می‌رود و طولانی بودن دوره تحصیل مضرات اجتماعی دارد بنابراین باید در نظام تعلیمی به طولانی بودن دوره تحصیل توجه شود.

آیت‌الله حبیب‌الله شعبانی‌موثقی جمعه ۱۴ اردیبهشت در خطبه‌های نمازجمعه شهر همدان، مطرح کرد: امروز شاهد مشکلاتی در جامعه از بزهکاری‌ها تا انحرافات اخلاقی گرفته تا مشکلاتی که در خانواده‌ها وجود دارد، هستیم راه‌حل اساسی مشکلات اجتماعی کجاست؟ نسل جوان کجا باید مهارت تولید ثروت را آموزش ببیند؟ یکی از معضلاتی که امروز با آن دست و پنجه نرم می‌کنیم، اشتغال است.

شعبانی‌موثقی با بیان اینکه نسل جوان باید به عنوان یک تولیدکننده ثروت مطرح باشد، خاطرنشان کرد: جوان کجا باید مهارت تولید ثروت را به دست آورد؟ کجا ایستادن در مقابل بزهکاری‌ها را آموزش ببیند؟ اخلاق اجتماعی، قانون‌گرایی، آشنایی با نظام ارزشی و هنجاری و زیست عفیفانه را کجا آموزش ببیند؟ این موارد جزء مسائل اصلی زیست و حیات بشری است که علاوه بر آموزش، باید تبدیل به رفتار اجتماعی شود.

وی با طرح این سوال که کدام نهاد می‌تواند این مشکلات را به صورت اساسی حل کند؟ پاسخ داد: اصلی‌ترین نهادی که باید در این مسیر حرکت کند، نظام تعلیم و تربیت کشور است به طوری‌که تعلیم و تربیت شاید اساسی‌ترین و حساس‌ترین بخش از وظایف و جریانات انقلابی است که در مواردی به آن کم‌توجهی شده در حالی‌که باید بعد از انقلاب اسلامی در مسأله آموزش و پرورش تلاش‌های فراوانی انجام می‌دادیم چراکه کار نهاد تعلیمی و آموزشی، تربیت انسان است و تنها برای دانش‌آموزان عرصه علم نیست بلکه تعلیم و تربیت حائز اهمیت است.

نماینده ولی‌فقیه در استان همدان با تأکید بر اینکه باید در آموزش‌های آموزش و پرورش مبانی اصیل نظیر معرفت‌شناسی، انسان‌شناسی و هستی‌شناسی مورد توجه قرار گیرد، تصریح کرد: در چند ماه اخیر دشمن در میدان نظامی شکست خورده و هر زمان دشمن در میدانی شکست می‌خورد و موفقیتی نصیب جمهوری اسلامی ایران می‌شود، دشمن به دنبال برنامه‌ریزی است، در حال حاضر نیز به دنبال جنگ رسانه‌ای و با شایعه‌پراکنی تلاش می‌کند تنش ایجاد کند، دشمن در زمینه رسانه وحدت دارد به طوری‌که ما باید نسبت به جریان‌های رسانه‌ای دشمن مراقب باشیم.

وی اظهار کرد: در حالی اعتراض دانشجویان آمریکایی و اروپایی و حمایت از مردم فلسطین و برخورد خشن کشورهای اروپایی با معترضان را شاهد هستیم که منورالفکران سال‌ها غرب را مهد آزادی‌بیان روشنفکری می‌دانستند و این آزادی را بر سر ملت‌های خود می‌کوبیدند اما جمهوری اسلامی ایران از ابتدا می‌دانست این شعار تو خالی و بازی غربی‌هاست و حقوق بشر وقتی خوب است که پای بشر غربی به میان باشد.

شعبانی‌موثقی یادآور شد: حقوق بشر غربی و آزادی بیان آن‌ها را نمی‌شود باور کرد، امروز حقانیت ما را در بلاد کفر دیده می‌شود به طوری‌که حرف‌های دیروز جمهوری اسلامی،  امروز در بلاد کفر بیان می‌شود و بخواهند یا نخواهند کشور ما یک تنه در مقابل ظلم ایستاد و حرف جدید مطرح کرد و امروز این حرف‌ها و مواضع فراگیر شده که این موفقیت جمهوری اسلامی را نشان می‌دهد.

وی اضافه کرد: شأن امامت‌جمعه مطالبه‌گری است و هدف از این‌کار هم تقویت بنای ائمه‌جمعه بر تضعیف مسئولان نیست بلکه بنا بر تقویت، حمایت و طرح مشکلات مردم در تریبون نمازجمعه است و در بسیاری از موارد تلاش می‌کنند در جلسات خصوصی مشکلات مردم را منعکس کنند و انتظار این است که مسئولان در مقابل مطالبات ائمه‌جمعه برخورد شایسته شود.

امام جمعه همدان در پایان بیان کرد: اگر امروز مکتب شیعه کلام، فلسفه و فقه باقیست، مدیون امام صادق(ع) است، آنچه در رساله‌های عملیه وجود دارد که مراجع سعی می‌کنند احکام را از آن استخراج کنند، قالب اطلاعات آن از امام صادق(ع) است و حرف آخر ایشان در روز شهادتشان توجه به نماز و اول وقت خواندن آن است.

به گزارش ایسنا، در پایان نمازجمعه این هفته، راهپیمایی جمعه‌های خشم در محکومیت جنایت‌های رژیم صهیونیستی از محل برپایی نمازجمعه تا چهارراه شریعتی همدان برگزار شد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • انتظار طولانی برای یک سفر واجب + ویدئو
  • «طاووس خانم و ازدواج‌هایش» روی صحنه می‌رود
  • طولانی‌ترین خیابان تهران ۶۹ سال قبل این شکلی بود + عکس
  • هشدار مرسک درباره ادامه اختلالات کشتیرانی در دریای سرخ
  • تهران قدیم | طولانی‌ترین خیابان تهران ۶۹ سال قبل این شکلی بود
  • طولانی بودن دوره تحصیل مضرات اجتماعی دارد
  • لیگ ملت‌های والیبال یکی از ستاره‌هایش را از دست داد
  • معمای وام ازدواج ۱۴۰۳ چگونه حل می‌شود؟
  • شجاعیان در این فصل رکوردشکنی می‌کند!
  • معرفی جان سخت‌ترین خودروها در جهان (+عکس)