Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «اکوفارس»
2024-05-04@17:02:05 GMT

بزرگ‌ترین و عظیم‌ترین پل‌های جهان را بشناسید+ عکس

تاریخ انتشار: ۲۴ مرداد ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۴۷۷۶۳۳۳

بزرگ‌ترین و عظیم‌ترین پل‌های جهان را بشناسید+ عکس

 احتمالاً هر روز از روی چندین پل رد می‌شوید، اما آیا تا به حال روی پلی ایستاده‌اید تا ببینید چقدر جالب ساخته شده‌ است؟ پل‌ها مخلوطی از سیمان و آهن و سیم هستند، هزاران تن وزن دارند و در برابر انواع بلایای طبیعی مثل سیل و زلزله و توفان مقاومت کرده‌اند.

پل‌ها نقش مهمی در تسهیل رفت‌وآمد دارند و برای کسانی که یک مسیر را هر روز طی می‌کنند بسیار مهم‌اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اما با وجود اهمیت ویژه پل‌ها، مطالب کمی درباره عظمت آنها می‌شنویم و می‌خوانیم. به همین دلیل در اعتمادآنلاین تصمیم گرفتیم به نقل از سایت دیجیتال ترندز به بررسی بزرگ‌ترین پل‌های جهان بپردازیم.

 

Akashi Kaikyo Bridge (پل آکاشی کای‌کیو در ژاپن) طولانی‌ترین پل معلق جهان

 

این پل در سال 1998 ساخته شده و 3/9 کیلومتر طول دارد. این پل زیبا را ساتوشی کاشیما ساخته و هزینه اتمام آن حدود سه میلیارد و 600‌ میلیون دلار بوده است.

پل‌های معلق شاهکار معماری‌اند. فکر کنید یک سازه بزرگ متشکل از سیم‌ها و تیرها با دستکاری کشش  که سازه عظیمی از مواد سنگین در هوا معلق بماند و روی پرتگاه‌ها و آب‌ها قرار گیرد. پل گلدن گیت هم پلی معلق است، اما آکاشی کای‌کیو (پل مروارید) لقب طولانی‌ترین پل معلق دنیا را از آن خود کرده است. این پل 3/9 کیلومتری روی تنگه آکاشی قرار دارد و شهر کوبه در هونشو را به جزیره آواجی وصل می‌کند. این پل، در سال 1998، به صورت 6بانده ساخته شد و تقریباً روزانه 23‌ هزار ماشین بین 2 شهر رفت‌وآمد می‌کنند.

 

Hong Kong-Zhuhai-Macau Bridge (پل هنگ‌کنگ-ماکائو-ژوهای) طولانی‌ترین پل ساخته‌شده روی دریا

 

شرکت ای‌آر‌یو‌پی این پل را در سال 2018 ساخته که طول آن حدود 55 کیلومتر است. چین یکی از کشورهایی است که ید طولایی در صنعت پل‌سازی جهان دارد و پل پل هنگ‌کنگ-ماکائو-ژوهای نیز گواهی بر این مدعاست. پل جیاوزهو در همین کشور قبل از ساخت این پل طولانی‌ترین پل جهان بوده، اما اکنون پل ماکائو-ژوهای رکورد آن را شکسته است.

ساخت این پل باعث تغییر شیوه حمل‌ونقل بین شهرهای چین شده، به گونه‌ای که راه چهارساعتی بین هنگ‌کنگ تا ماکائو را می‌توان 30 دقیقه‌ای طی کرد. حدود 30 کیلومتر از این پل روی آب و هفت کیلومتر از آن تونلی است که در زیر آب ساخته شده و به وسیله 2 جزیره مصنوعی به پل متصل شده است.

سال 2009 ساخت این پل آغاز شد و در اواسط سال 2017 پایان یافت، اما پروسه آسفالت کردن پل تا اوایل سال 2018 ادامه داشت. هزینه ساخت پل حدود 18‌ میلیارد و 300‌ میلیون دلار برآورد شده و یکی از گران‌ترین پل‌های جهان به شمار می‌رود.

 

Lake pontchartrain Bridge (پل میان‌گذر پونچاترین) طولانی‌ترین پل ممتد روی آب

 

این پل سال 1956 در لوئیزیانای آمریکا ساخته شده و شرکت پل‌سازی لوئیزیانا کار ساخت آن را انجام داده است. پل هنگ‌کنگ-ماکائو-ژوهای طولانی‌ترین پل دریایی است، اما این پل لقب طولانی‌ترین پل ممتد روی آب را به خود اختصاص داده. طول پل پونچاترین 38 کیلومتر است و روی دریاچه پونچاترین واقع شده. این پل نیواورلئان را به مندویل وصل می‌کند و مسیر یک‌ساعته بین این 2 شهر را به 20 دقیقه کاهش داده است.

پل پونچاترین در برابر توفان کاترینا، که در سال 2005 رخ داد، دوام آورده و خسارت جزئی دیده است. این پل نقش بزرگی در تسهیل امدادرسانی در زمان وقوع توفان داشت و به دلیل حجم بالای ترافیک به مدت سه هفته بسته شد.

 

Millau Viaduct (میلائو ویاداکت) بلندترین پل جهان

 

این پل سال 2004 در شهر اَویرون فرانسه ساخته شده است. طول پل 2 و نیم کیلومتر است و سازندگان آن نورمن فاستر و میشل ویرلوژو هستند. بلندترین پل جهان یعنی پلی که در بلندترین نقطه ساخته شده باشد؛ این پل کابلی به ارتفاع 343 متر روی رودخانه تارن قرار گرفته است.

پل میلائو یکی از شاهکارهای معماری مدرن قلمداد می‌شود و در آن از کابل‌های ضخیم برای تحمل وزن سازه استفاده شده است. هزینه ساخت پل حدود 400‌ میلیون یورو بوده است.

 

Duge Bridge پل دوگ مرتفع‌ترین پل دنیا

 

این پل سال 2016 در استان گیژو چین ساخته شده است. ارتفاع پل حدود 1341 متر است و بلندترین پل جهان از نظر ارتفاع از سطح زمین محسوب می‌شود. پل دوگ یا بیپن جیانگ تنها پل در استان گیژو نیست. این استان دارای پل‌های زیادی است و قرار است تا سال 2020 بیش از 250 پل در ارتفاع بالای 100 متر ساخته شود. ممکن است این رقم، زیاد به نظر برسد، اما این پل‌ها ضروری و کاربردی هستند؛ قبل از ساخت آنها رفت‌وآمد از کوه‌های گیژو بسیار دشوار بود و مردم اغلب در جاده‌های 2بانده تردد می‌کردند.

      

منبع: اکوفارس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ecofars.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اکوفارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۷۷۶۳۳۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کشورهایی با ماهرترین نیروی کار

آلمان، کره‌جنوبی، ژاپن و چین کشورهایی با ماهرترین نیروی کار در سراسر جهان هستند که موقعیت پیشرفته اقتصادی خود را به‌واسطه تلاش‌های این نیروی کار به‌دست آورده‌اند.

به گزارش سرویس ترجمه خبرگزاری ایمنا، پشت ثروت و موفقیت یک کشور، سیاست‌هایی است که فرصت‌ها را ایجاد می‌کنند، افرادی است که تلاش‌ها را هدایت می‌کنند و تاریخی است که محیط و چشم‌انداز را شکل می‌دهند اما نقش چشمگیر نیروی کار را در این پیشرفت نمی‌توان نادیده گرفت. در تعیین کشورهای دارای ماهرترین نیروی کار، مجموعه‌ای از ۷۳ ویژگی با مشارکت بیش از ۱۷ هزار نفر در سراسر جهان مورد نظرسنجی قرار گرفت. به هر کشور برای هر یک از این ویژگی‌ها بر اساس مجموعه‌ای از پاسخ‌های نظرسنجی فردی امتیاز داده شد.

آلمان

آلمان، پرجمعیت‌ترین کشور اتحادیه اروپا، دارای یکی از بزرگ‌ترین اقتصادهای جهان است و از زمان اتحاد مجدد شاهد رشد پیوسته نقش خود در جامعه بین‌المللی بوده است. آلمان یکی از واردکنندگان و صادرکنندگان پیشرو در جهان محسوب می‌شود و خدماتی شامل صنایعی مانند مخابرات، مراقبت‌های بهداشتی و گردشگری، بیشترین سهم را در اقتصاد آن دارد. صنعت و کشاورزی از دیگر بخش‌های مهم اقتصادی این کشور هستند.

آلمان دارای نیروی کار بسیار ماهر، اما جمعیت آن در حال پیر شدن است، با این حال سطح بالایی از خدمات اجتماعی را ارائه می‌کند. این کشور از محبوب‌ترین مقاصد مهاجرتی در جهان و از نظر فرهنگی، خانه تعدادی از چهره‌های برجسته جهان در علوم طبیعی و اجتماعی، همچنین هنر، ادبیات، موسیقی و فلسفه است.

کره‌جنوبی

اقتصاد پیشرفته و مبتنی بر خدمات کره‌جنوبی یک موفقیت سرمایه‌گذاری خارجی است. کره اولین دریافت‌کننده بودجه کمیته کمک به توسعه OECD (سازمان توسعه و همکاری) بود که بعدها به اهداکننده این بودجه تبدیل شد. این کشور از دهه ۱۹۶۰ شاهد رشد مداوم و کاهش فقر بود و اکنون به‌طور کلی در میان بزرگ‌ترین اقتصادهای جهان قرار دارد. دفاتر سامسونگ، هیوندای و کیا در پایتخت این کشور قرار دارد که دو مورد از صادرات مهم کره‌جنوبی یعنی فناوری و خودرو را نمایندگی می‌کنند.

کره‌جنوبی یکی از بزرگ‌ترین پس‌اندازهای ناخالص ملی و ذخایر سرمایه‌گذاری خارجی در جهان را دارد. درآمد یک‌بار مصرف خانوارهای آن در سال‌های اخیر افزایش داشته است و ثروتمندان آن مایلند پول خود را برای اقلام و محصولات برند خرج کنند. کره‌جنوبی عضو بسیاری از سازمان‌های بین‌المللی از جمله سازمان ملل متحد، گروه ۲۰، انجمن منطقه‌ای کشورهای جنوب شرق آسیا و سازمان تجارت جهانی، اما با چالش پیری جمعیت مواجه است.

ژاپن

سومین اقتصاد بزرگ جهان، ژاپن، از بزرگ‌ترین تولیدکنندگان وسایل‌نقلیه موتوری، تجهیزات الکترونیکی و فولاد در جهان است و بخش خدمات آن بالاترین درصد اقتصاد را از نظر تولید ناخالص داخلی و اشتغال تشکیل می‌دهد. با این حال این کشور با پیامدهای اقتصادی ناشی از پیرترین جمعیت جهان و کاهش نرخ زادوولد دست‌وپنجه نرم می‌کند. ژاپن عضو چندین سازمان بین‌المللی از جمله سازمان ملل متحد، بانک توسعه آسیایی و بانک جهانی است.

چین

چین یکی از قدیمی‌ترین تمدن‌های جهان را در خود جای داده، پرجمعیت‌ترین کشور جهان است و از نظر وجود زمین دومین کشور بزرگ محسوب می‌شود. چین از سال ۱۹۷۸، یکی از سریع‌ترین اقتصادهای بزرگ جهان بوده و از اقتصاد متمرکز به یک اقتصاد مبتنی بر بازار تبدیل شده است.

اقتصاد این کشور، پس از ایالات متحده در رتبه دوم قرار دارد اما توسعه سریع اقتصادی آن چندین چالش داخلی از جمله از بین رفتن تعادل میان رشد جمعیت و منابع طبیعی، افزایش نابرابری درآمد و افزایش قابل‌توجه آلودگی در سراسر کشور را به همراه داشته است. این کشور بزرگ‌ترین تولید کننده دی‌اکسیدکربن در جهان، اما یک سرمایه‌گذار عمده در انرژی‌های تجدیدپذیر است و از سال ۱۹۷۱ عضو دائم شورای امنیت سازمان ملل متحد، همچنین عضو چندین سازمان بین‌المللی و منطقه‌ای از جمله سازمان تجارت جهانی و همکاری اقتصادی آسیا و اقیانوسیه است.

کد خبر 749938

دیگر خبرها

  • (تصاویر) عجیب‌ترین خودرو‌های رزمی دوران جنگ جهانی دوم
  • با رویای ریلی هیتلر آشنا شوید؛ قطار عجیب نازی ها که هیچگاه ساخته نشد!+ فیلم
  • بزرگترین فرودگاه بین المللی دنیا در اینجا ساخته می شود
  • بزرگترین فرودگاه بین المللی دنیا در اینجا ساخته می شود / ۵ باند فرودگاهی برای جابجایی ۲۶۰ میلیون مسافر
  • دبی، میزبان بزرگ‌ترین پروژه‌های خاورمیانه
  • چرا کشوری مثل مصر سریال «حشاشین» را ساخت؟
  • تصویر روز ناسا: کهکشانی مارپیچی با طراحی عظیم
  • چرا کشوری مثل مصر سریال "حشاشین" را ساخت؟
  • چرا کشوری مثل مصر سریال حشاشین را ساخت؟
  • کشورهایی با ماهرترین نیروی کار